Известие

Collapse
No announcement yet.

alfa 166 - тъжна панда , или разярен сом... дискъс

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Azatril Покажи съобщение
    Предварително се извинявам на колегата за спама в темата, но просто не се сдържах... Също така не ми се искаше първият ми пост във форума да е такъв, но.... ТИ ли си критерият дали хората имат или нямат вкус ?
    Тук всеки има право да изкаже мнението си. Не мисля че колегата е искал да ангажира когото и да било със своето изказване, както и всеки един от нас
    Не приемай нещата така лично
    Ха сега добре дошъл
    156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
    Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

...
      Last edited by pooh; d.m.y г., 12:37.

Comment

Или очуден ленивец
        Attached Files
        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
          Или очуден ленивец
          омг, това е точно като нея бе хахахахаха
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

ЗА всяка кола могат да се намерят разни подходящи или неподходящи неща на които да прилича. Като цяло мисля че 166 е наи-добрата алфа засега. Във форума на алфа да не обиждаме алфи. Не се подлъгваите по темата- плюена по алфа, защото тя е нещо като тема-в кавички...
            Именно и тази муцуна(166) на уморен сом(както някои неподходящо се изказа) , прави колата да изглежда още по-тежка и голяма...
            Просто няма такъв уникален и готин модел сега, а да не говорим за 1998г. когато вероятно направо е изкъртил ,,зъбите'' ...
            sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Никой не обижда Алфа тук.
              166 ме кефи , а и Сид е пичага
              145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

помня че когато я видях за пръв път не ми допадна особено същото се отнася и за 146 но пък се впечатлявах от 156 сега е точно обратното 4 год. и още не мога да се нарадван на 146-та и да се надявам следващата Алфа да е 166
                Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                sigpic

Comment

уп
                  Attached Files
                  sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Да ама 166 поне не прилича на КИА ами си е един вид уникално грозноватичка

B&B Racing | bb-racingteam.com
                    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

166 има особен чар. Особенно когато е в движение, колата привлича погледа. Определено ми допада.
                      sigpic Alfasud/156 1.8ex
                      156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Ами всеки си харесва неговата ама колегата qpwo защитава неговата количка доста яросно. Много добре казваш , че мислиш , че 166 е най-добрата алфа засега. Защото по това може да се поспори, иначе и на мен лично 166 не ми допада на дизайн като цяло навсякъде е перфектна само тази предница хич ама хич не ми харесва...
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

на мен ми харесва...мое мнение
                          Mercedes C 200 compressor

Comment

След фейс лифта 166 е супер яка Иначе преди него фаровете ми идват много мънички за тази голяма кола...и от там ми е малко странна..
                            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

и на мен ми е грозноватичка 166-цата отпред, но ф профил доста лови гьоза, но въпреки това ако имам 10000лв не бих се замислил да ги дам за нея ! но ме дразни това как са го зимислили от супер големи фарове на 164 да направят 3 пъти по малки на 166, за някои дразнещ факт...

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                                След фейс лифта 166 е супер яка Иначе преди него фаровете ми идват много мънички за тази голяма кола...и от там ми е малко странна..
                                Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                                Никой не обижда Алфа тук.
                                166 ме кефи , а и Сид е пичага
                                дам и двете Ви мнения споделям - след фейса е още по-красива, но реално 166 си е една стилна лимузина за мен.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                                X